top of page

Pobyt na Plumeria Maldives na Thinadhoo a relax na Ozen Life Maadhoo by Atmosphere Hotels & Resorts


Plumeria Maldives na Thinadhoo a Ozen by Atmosphere na Maadhoo

Klient: Michal & Alex, Ostrava, Termín: Srpen 2019, Lokace: Plumeria Maldives, hotel Boutique na Thinadhoo na Vaavu atolu a Ozen by Atmosphere at Maadhoo na Kaafu atolu

Michal nám napsal: Dobrý den, vše proběhlo naprosto v pořádku, podle našich představ. Ještě jednou bychom chtěli poděkovat za váš pozitivní přístup a cenné rady při zařizování naší dovolené.

Na Plumerii jsme byli už podruhé a byli jsme se vším spokojeni. Hotel i personál si stále drží svůj vysoký standard a rádi se v budoucnu budeme vracet i kvůli pozitivnímu přístupu místních.

Co se týká resortu Ozen, tak ostrov byl hezký a jídlo bylo také na vysoké úrovni. Deserty byly opravdu výborné, navíc byla každý den k dispozici domácí zmrzlina. Využili jsme také některé ze služeb jako paddleboard, parasailing, šnorchlování. Mají moc hezké SPA.

Dovolená byla opravdu krásná, počasí vyšlo parádně až na pár dní, kdy trochu zapršelo. Přeji hezký den

Michal

OWH odpovídá: "Milý Michale a Alex, moc děkujeme za druhou krásnou recenzi. Jsme moc rádi, že jste s námi byli znovu spokojeni a že se vám dovča líbila. Bude nám potěšením vám dovolenou připravit i příště. Jak už víte, baši stálí klienti u nás mají věrnostní malé slevičky. Ať se daří!"

bottom of page