top of page

Nejlepší dovolená v mém životě - Poznávačka Maledivy s Lucií II / 2019


Ostrov Dhigurah a Thinadhoo, Maledivy.

Klient: Mirka a spol. (4 osoby), Východní Čechy, Termín: Leden/Únor 2019, Lokace: TME Retreats na ostrově Dhigurah a Plumeria Maldives - Plumeria Boutique na ostrově Thinadhoo na Vaavu atolu, Projekt: Poznávací okruh II - Maledivy s Lucií aneb Maledivy s česky hovořícím průvodcem

Mirka nám napsala: "Před odletem na Maledivy, jsem si pročítala různé recenze na www.otherwayholiday.com a až teď rozumím tomu, proč spoustu klientů chválilo především to, jak se jím Lucka věnovala. Byla s námi skutečně od rána až do večera. Zajistila cokoliv bylo potřeba, pomohla kdykoliv byla potřeba a člověk se okamžitě cítil jako doma, prostě vypl. :-) Její vyprávění o Maledivách a zážitky, které za ty roky posbírala, jen přidávaly na našich dojmech, s kterými jsme každý den usínali.

Vše bylo v pořádku a parádně naplánované - ubytování, odvoz, výlety, jídlo, počasí :-), počet dní na daném ostrově, prostě dovolená jak má být.Tím bych Lucce a jejímu týmu chtěla moc poděkovat za nejlepší dovolenou. Snad brzy na nějakém dalším okruhu. :-)"

Mirka a zbytek famílie :-)

OWH, Lucie odpovídá: "Ahoj Mirko a spol. Moc děkuji za pěknou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám to se mnou líbilo. Pro mě budete nezapomenutelní, hlavně ty seky se ztraceným mobilem a podobně. :-D Byli jste moc fajn a byla s vámi prča, doufám, že se ještě někdy uvidíme."

bottom of page