top of page

Úžasná dovolená s poznáním místní kultury na Maafushi


Maafushi, Maledivy

Klient: Lucka & Tom, Praha, Termín: Březen 2015, Lokace: Maafushi

Lucka nám napsala: "Ahoj Luci, jak se máš? Podle fotek na FB to vypadá, že úžasně, to je dobře, i když maličko závidíme. Ještě jednou bychom Ti moc rádi poděkovali za naši úžasnou dovolenou. Od začátku jsi se o nás výborně starala a i komunikace byla perfektní. Děkujeme za detailní itineráře, podle kterých se snad nikdo nemůže ztratit. Je vidět, že všechna místa dokonale znáš.

Jsme rádi, že jsme se rozhodli pro lokální ostrov a měli možnost vidět i něco z místní kultury a potkat místní obyvatele. Hotel Arena Beach, který jsi nám doporučila, můžeme také hodnotit jen v superlativech - moc hezký, výhled na moře, čistý, hned u bikini beach, milý personál a především výborná kuchyně. Určitě všem doporučujeme večerní bufet a i jídla z menu, která jsme vyzkoušeli, byla nejlepší na ostrově. Šnorchlovací výlety se také vyvedly a viděli jsme skutečně mnoho - žraloka, delfíny, rejnoky, želvy, miliony barevných rybek atd.

A v závěru musím opět poděkovat za focení, které bylo velmi příjemné. Trošku jsem se bála, že se bude fotit jen na přeplněné pláži, všichni budou vejrat a bude to velká nuda, ale opak byl pravdou. Jsi profík, protože jsme si to pravdu užili a moc se těšíme na fotky.

Abych to shrnula, doufám, že se na Maledivy ještě vrátíme. Líbilo by se mi příště navštívit několik dalších lokálních ostrovů, možná i ten výlet do resortu a hlavně výlet za whale sharks. Příště určitě zase jen a jen s Tebou. Už se nás několik lidí ptalo, tak předáváme kontakt. Měj se moc hezky, jen tak dál a přejeme mnoho spokojených zákazníků."

Luca a Tom

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měla krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky. Moc ráda jsem vás poznala osobně. Při focení jsem si užili spoustu srandy. Doufám, že zase někdy příště na viděnou."

bottom of page