top of page

Krásný Dhigurah, hotel Dhiguveli Maldives a resort Holiday Island


Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Daniela & Jarek, Zlínsko, Termín: Listopad 2019, Lokace: Hotel Dhiguveli Maldives na obydleném ostrově Dhigurah a Holiday Island Resort Spa na Alif Dhaal atolu

Daniela & Jarek nám napsali: "Dobrý den Lucie, od našeho návratu z Malediv již uplynul měsíc a teprve se dostávám k recenzi. Jsme zkušení cestovatelé a víme, že všude se najde něco co by mohlo být lepší, ale my zásadně vše i to negativní bereme jako součást místního koloritu. :-))

Komunikace s vaší agenturou probíhala k naší plní spokojenosti co do rychlosti i kvalifikovaných odpovědí na dotazy. Trošku mi vadilo, že námi vybraná kombinace dle vás již nebyla z kapacitních důvodů možná, ale dle rezervačních portálů bylo ještě ubytování volné. Díky tomuto upozornění z naší strany jsme získali ubytování, o které jsme nejvíc stáli.

Vámi doporučený ostrov Dhigurah naprosto splnil naše očekávání a velmi oceňujeme rozsah, kvalitu a naprostou objektivnost poskytnutých informací. Pobyt na Dhigurahu byl velmi krásný, příjemný a vřele doporučuji kombinaci domorodého ostrova a rezortu. Hotel Dhiguveli je nový, moderní, pohodlný a perfektně čistý. Všichni z personálu milí a ochotní.

Holiday Island Resort & Spa, Maledivy

Přesun na rezort Holiday island proběhl perfektně. Rezort je sice starší a dalo by se mu snad i něco vytknout. Ale moře, pláž, služby byly naprosto dokonalé. Měli jsme bungalov na straně mola, což bylo úžasné a pohled na moře byl jak z reklamy na ráj. Bohužel si myslím, že pokud by byl někdo ubytovaný v apartmánech směrem k letišti a zejména v číslech bungalovů 190 a výš, tak by měl zcela objektivně naprosto jiný dojem z Malediv než my. Výhled na starou rezavou loď, nedostavěnou stavbu u letiště a opravdu nehezkou zátoku za větrolamem byl opravdu hrozný a je potřeba na to upozornit , protože já osobně bych z toho byla naprosto zklamaná. Za nás však naprostá spokojenost, klid relax, dobré jídlo. Pokud by někdo chtěl na na výlet na žraloky či manty ceny v rezortu jsou neuvěřitelně přemrštěné - asi 3-4 x vyšší než na Dhigurah.

Vaše služby můžeme vřele doporučit a oceňujeme opravdu kvalitu poskytnutých informací. Vše fungovalo dle dohody a nedošlo žádným problémům.Děkujeme a přejeme krásné svátky. Daniela a Jarek .

Daniela & Jarek

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme moc rádi, že jste s námi byli spokojení, měli krásný pobyt a zažili nezapomenutelné zážitky. Za doporučení budeme opravdu moc rádi. Bude nám potěšením připravit pro vás perfektní dovolenou i příště. Co se týká Holiday Island, proto máme na Dropbox fotky z celého ostrova, aby na tyto skutečnosti byl klient připraven. Každopádně naši klienti nejsou do této části ubytováváni. Do této části jsou ubytovávání klienti z online rezervačních systémů nebo na last minute od různých zahraničních CK. Dostupnost se mění z minuty na minutu. V době, kdy my poptáváme dostupnost, může být vše vyprodané. Během několika minut se tato skutečnost může změnit, a to v případě, že někdo na online rezervačních systémech zruší. Stav dostupnosti se mění neustále. Rezervace jsou přijímány z celého světa. Ještě jednou děkujeme za recenzi a přejeme krásné svátky a vše nej do nového roku."

bottom of page