top of page

Úžasná dovolená na obydleném ostrově Dhigurah a na resortu Sun Island Resort & Spa


Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Klára s rodinou (4 osoby), Mělnicko, Termín: Únor 2019, Lokace: Dhiguveli Maldives na Dhigurah a resort Sun Island Resort & Spa

Klára nám napsala: "Dobrý den Lucie, dovolená byla úplně úžasná. Vaše cestovní agentura je nejlepší, všechny dotazy, a že jich nebylo málo, :-) jste zodpověděli a snažili se pár věcí změnit podle našich požadavků. Vždycky na Vás bylo spolehnutí, a to je pro mě moc důležité.

Cesta letadlem byla příjemná, letěli jsme s Emirates, jen na zpáteční cestě s Flydubai byla hrůza. Za celou dobu letu 7 hodin jsme měli jen 1 dcl jablečného džusu a malou krabičku jídla, které se nedalo jíst. Rádi bychom si i něco zaplatili, ale bohužel jsme neviděli nikde letušky, natož, aby nám k prodeji něco nabídli.

Hotelu na Dighurahu se nedá nic vytknout. Jídlo, personál vynikající i na Valentýna mysleli na ženy. :-)

Resort Sun Island to samé, jídla hodně moc, jen poslední 2 dny nám nedali do lednice pití, na které jsme měli nárok all inclusive. Slečna delegátka byla velice příjemná.

Myslím, že se s vámi na Maledivy ještě podíváme. Ještě jednou za vše děkujeme."

Špáčata

Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu. Maledivy.

OWH, Lucie odpovídá: "Dobrý den Kláro, jsme moc rádi, že se vám cestování s námi líbilo a že jste byli spokojeni. Fly Dubai... Pokojští se občas musí popohnat, to je známá věc. :-) Ještě jednou moc děkuji za dárečky, které jste mi přivezla. Budeme se těšit na viděnou."

Poznámka: Emirates nyní nabízí kombinované lety s Fly Dubai. Let z Dubaje do Prahy je operován nízkonákladovkou Fly Dubai a služby jsou tu poněkud jiné, než na letech operovaných přímo společností Emirates. Pozor na to, při nákupu letenek.

bottom of page