top of page

Nejbáječnější dovolená na resortu Kudafushi na Raa atolu na Maledivách


Kudafushi, Raa atol, Maledivy

Klient: Denisa, Petr a Zuzka (9 let)

Termín: Květen 2021

Lokalita: Resort Kudafushi Resort & Spa na Raa atolu na Maledivách

Denisa nám napsala: "Dobrý den, Lucie a všichni z OWH, zasílám Vám recenzi, přiznám se, že moji první, protože recenze opravdu nemám ve zvyku psát.


Díky Vám jsme prožili tu nejbáječnější dovolenou, která splnila veškeré naše očekávání a sny. Po náročném roce plném covidových starostí a změn jsme se narychlo rozhodli odjet na dovolenou na místo, kde člověk zapomene na starosti všedního dne a bude jen a jen odpočívat. A přesně takovou dovolenou jsme zažili na Maledivách, kde jsme byli poprvé a rozhodně ne naposledy. Ostrov je nádherný, mořský život je zde velmi pestrý, stále bylo co objevovat pod mořskou hladinou. I když moře bylo několik dní rozbouřené a tropických dešťů bylo více, jak se dalo očekávat v tomto období, vůbec nám to nevadilo. Každý den jsme objevovali krásy podmořského života, odpočívali ve stínu palem nebo v místím leisure house hráli pink-ponk, fotbálek nebo kulečník anebo odpočívali s drinkem u sladkovodního bazénu.


Ubytovaní jsme byli v plážové vilce, která byla velice prostorná pro dva dospělé a jedno dítě. Vilka byla velmi čistá a dvakrát denně nám ji uklízeli. Celý ostrov je pečlivě udržován a člověk se zde cítí jak v botanické zahradě. Jídlo bylo taktéž perfektní, bylo zde tolik různých druhů a kuchyní, že jsme stejně nestihli ochutnat všechno. Všichni zaměstnanci byli velice milý, ohleduplní a servis byl perfektní a skvěle organizovaný.


Na tuto dovolenou jen tak nedokážeme zapomenout, stále procházíme fotografie a vzpomínáme na brouzdání po pláži, modrý oceán a úchvatné západy slunce."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Deniso, moc Vám děkuji za nádhernou první recenzi a fotky. Jsem moc ráda, že jste si Kudafushi užili. Moc rádi pro Vás připravíme dovču i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají zaručené věrnostní slevičky. Přejeme, ať se daří a třeba někdy v budoucnu opět na viděnou. Lucie a spol."

bottom of page