top of page

Klidný a zelený obydlený ostrov Fehendhoo


Fehendhoo, Baa atol, Maledivy

Klient: Jana & David, Hodonínsko, Termín: Duben 2018, Lokace: Tropical Village, Fehendhoo, Baa atol

Jana & David nám napsali: "Zdravím, chtěla bych Lucce moc poděkovat za úžasnou dovolenou v ráji, kterou nám zorganizovala.

S CK již roky nejezdím, ale když jsme našli v hledáčku Maledivy s Luckou, byla to jasná volba a to už v roce 2015, kdy jsme na lokální ostrov cestovaly s kamarádkou a využily tak možnost vidět Maledivy i z jiného pohledu, než z toho, který zná většina z nás z CK a internetu - tedy luxusní privátní ostrovy s rezorty. Já zkusila na Maledivách obě možnosti a variantu lokální ostrov sem si zamilovala. To byl taky důvod, proč sem se na Lucku obrátila znovu, tentokrát s požadavkem honeymoon. :-)

Vybrali jsme si ostrov Fehendhoo. A naprosto splnil naše očekávání. Klidný, krásný zelený ostrov s nádhernými plážemi bez lidí, kde se opravdu cítíte jak v zapomenutým ráji. Místní lidi jsou tady velmi milí, usměvaví a přátelští. Celý ostrov má takovou krásnou atmosféru pohody, takže kdo vyhledává klid a málo lidí, rozhodně TOP. Navíc bonus pro nás měli jsme možnost vidět na vlastní oči nový penzion, který zde Lucka staví, a do kterého se rozhodně příští rok chystáme.

Co se týká ubytování v Tropical village, též musím hodnotit jako moc fajn a v podstatě nemám co bych vytkla. Velké, čisté pokoje denně uklízené s venkovní sprchou. Kladně hodnotím taky blízkost bikini beach od hotelu, navíc moc příjemnou cestou džunglí.

Ostrov a okolí nabízí taky spoustu aktivit, takže koho nebaví pouze ležet na pláži jako nás, určitě si vybere. Z mezinárodního letiště z Male jsme zvolili letadlo cestou tam a rychloloď cestou zpět. Obojí moc fajn, ale z důvodu větší pohodlnosti a rychlosti bych už příště určitě volila na vzdálenější ostrov pouze letadlo.

Letenky z ČR nám Lucie nezajišťovala a určitě je možností hodně. Za nás Qatar Airways a Emirates.

Zřejmě bych se tu mohla rozepsat na několik stránek a kladně hodnotit nejen Maledivy s Lucií a celkově pobyt, ale ve zkratce Lucie je naprosto spolehlivá, úžasná, akční a milá ženská, která opravdu dokáže nemožný do tří dnů a zázraky na počkání. :-) Co já oceňuji asi nejvíc, je její přístup, který je velmi osobní a se kterým se rozhodně nikdy v žádné CK nesetkáte. Ačkoliv jsme neměli zaplacenou službu delegáta, kdykoliv jsem cokoliv potřebovala, mně Lucka ochotně pomohla a poradila.

Touhle cestou ještě jednou i s manželem moc děkujeme za úžasnou dovolenou a pevně věřím, že příští rok se spolu na Fehendhoo potkáme zase osobně."

Jana a David

OWH odpovídá: "Jani a Davide, moc děkujeme za nádhernou recenzi. Jsme moc rádi, že se vám na Fehendhoo líbilo a že jste s námi byli spokojeni. Na 100% se na naší Atholhu Residence příští rok potkáme a už se na to moc těším."

Poznámka: Jana byla v roce 2012 na resortu Kuramathi 4* a v roce 2015, to už s námi, na Thinadhoo a Plumeria Maldives.

bottom of page