top of page

Fantastická dovolenka na Thinadhoo v hotelu Plumeria Maldives a na resortu Sun Island Resort


Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Klient: Radka, Marek & Laurinka, Bratislava - Slovensko, Termín: Únor/Březen 2018, Lokace: Plumeria Boutique at Thinadhoo, Vaavu atol, Sun Island Resort & Spa

Radka nám napsala: "Ahoj Luci. Dovolenka bola top, super, fantasticka. Od zaciatku az po koniec. Proste od samotneho vybavovania dovolenky ( odpisovanie na moje maily s milion otazkami dali isto zabrat) az po travenie a uzivanie si dovo na mieste.

Strasne sme radi, ze sme zvolili prave kombinaciu aj lokalny ostrov a potom resort. Thinadhoo uzasny zazitok. 😍 Ostrov, snorchlovanie, priroda, ubytko supis tiez a ludia? Ooo, tak ste nam chybali na Sun Islande, ze nam bolo aj luto trosku. Proste ta domaca atmosfera, priatelsky pristup, predcila trosku luxus Sun islandu. (jedine negativum thinadhoo, tie komare)

Sun island - nadhera, az gicove 😂 ubytko v domceku dokonale. Kedze sme cestovali s malou to bolo uplne naj, len otvorit dvere, hned plaz a more, pod palmami lehatka, to bol raj na zemy. A mala ta furt vonku, v piesku ci mori. Az mi ide do placu, jak nam to v tejto kose chyba 😥Tu ako pisem vysie nam chybal ten priatelsky, rodinny pristup zamestnancov z Thinadhoo. Aj ked pravdaze aj tu boli mili a vsetko, len predsa uz je to kolos. Ale tiez super cistucke, trosku starsie zariadenie oproti thinadhoo, ale vedeli sme do coho ideme.

Paradise Island Resort, severní Male atol, Maledivy

Presuny, transfery, lety boli v pohode. Vsetko naplanovane a specialna vdaka, ze nas vsade uz cakali baby delegatky, vsetko hned ukazali, vysvetlili, no proste ziadne motanice a stres. To bolo super. A este komunikacia v nasom jazyku, co mne vyhovovalo, ze uuuplne najviac. Cez vas mozem ist na Maldivy aj sama 😂

My sme leteli Aeroflot (ruska spolocnost), tak asi taka klasika. Urcite odporucam rodinkam s detmi miesta v predu, pred tebou stena, kde to je prave vyhradene pre deti. Mala sa tam pohybovala aj hrala, cize let sme tak mali konfortnejsi. Clovek sa tam lepsie natiahne s dietatom na rukach.

A co este, no som strasne rada, ze som nadabila na tvoju cestovku "other way holiday". Fakt vsetko bolo aj dopadlo na jednotku. Aj ze sme ta mohli spoznat osobne. Uzasne ste boli na Thinadhoo napomocni, ked malinka mala ten upal. Nastastie vsetko po dni preslo a potom uz sme aj zabudli, ze nam bolo zle. Dakujeme a drzime palce nech mas vela klientov, ktorym sa bude pacit min tak ako nam.

Dakujeme Radka, Marek a Lauruska

Ps: o tom, ze voda, piesok a plaze su tam najkrajsie na svete ani pisat nemusim, ale ze je to uuplny ideal pre deti som este dopisat musela 🙂

Sun Island, Alif Dhaal, Maledivy

OWH odpovídá: "Ahoj rodinko, moc Vám děkuji za super recenzi. Jsme rádi, že se Vám na Maledivách líbilo a že jsme se mohli potkat i osobně. Byli jste supiš. Malá je zlatá. Když na Thinadhoo tančila s místními na BoduBeru bylo to dokonalé."

bottom of page