top of page

Krásný resort Paradise Island Resort a hotel Plumeria Maldives na Thinadhoo


Paradise Island Resort & Spa, Maledivy

Klient: Roman & Šárka, Liberec, Termín: Leden 2018, Lokace: Paradise Island Resort & Spa & Plumeria Boutique at Thinadhoo, Vaavu atol

Roman nám napsal: "Dobrý den Lucie, konečně jsem se dostal k napsání emailu ohledně našeho pobytu na Maledivách. Po příjemném letu trvajícím pouze necelou hodinu a půl s korejskou společností, můžu jen doporučit, jsme se ocitli v ráji, na letišti na nás už čekala delegátka Vaší cestovní agentury, která byla velice ochotná a milá, se vším nám pomohla.

Po celkem náročném cestování po Srí Lance jsme měli před sebou týden, o kterém jsme zatím jen snili. Po příjezdu do Paradise Island Resortu v brzkých ranních hodinách, jsme dostali celkem rychle náš plážový bungalov, řekl bych snad největší na ostrově. Musím konstatovat, že krásnější místo jsem zatím asi nikde neviděl, jedním slovem bomba, milý personál, úžasné ubytování, krásné a teplé moře, jídlo v resortu to byl úplný festival chutí, vše co jsme ochutnali nám moc chutnalo.

Plumeria Maldives, Boutique, Thinadhoo, Vaavu atol, Maledivy

Další naše cesta vedla na ostrov Thinadhoo do Hotelu Plumeria. Na tomto lokálním ostrově to zase bylo úplně něco jiného, ale i tady bylo nádherné moře, plno milých lidí, prostě naprostá pohoda. Nedá se to srovnávat s resortem, dost nás překvapil celkem velký nepořádek, který tady na některých místech byl. Moc si toho ráje tady místní neváží, ale rádi jsme poznali i něco jiného z Malediv. Jinak hotel byl příjemný, čistý a večeře podávané přímo na pláži moc hezký zážitek.

Závěrem bych chtěl poděkovat Lucii a jejímu kolektivu za super organizaci a možnost navštívit tak krásné místo na zemi. Rádi zase někdy zavítáme. S pozdravem a přáním pěkného dne"

Roman & Šárka.

OWH odpovídá: "Moc vám děkuji za recenzi. Jsme rádi, že se Vám na Maledivách líbilo a byli jste s námi spokojeni. Lokální obydlený ostrov a resort jsou bohužel dva odlišné světy. A nebo bohu dík?! Ano, je to velký rozdíl, to být na obydleném ostrově a na resortu, obydlené ostrovy jsou na tom hůř s úklidem :-/ a právě proto doporučujeme nejdříve pobyt na obydleném ostrově a o po té až na resortu. I když je pravdou, že i na některých resortech občas úklid pláží a prostředku ostrova pokulhává..."

bottom of page