top of page

Pohádková dovolená na Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu


Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Klient: Dita s rodinou (4 osoby), Chomutov, Termín: Únor 2020, Lokace: Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu / Jižním Ari atolu a stopover na letišti v hotelu Dubai International Airport Hotel

Dita nám napsala: "Dobrý den Luci, konečně se dostávám k recenzi, což je pro mě tak moc zvláštní. Když jsem pročítala recenze, než jsem se odhodlala Vás vůbec oslovit, tak kdyby mi někdo řekl, že moje recenze bude mezi všemi recenzemi také - nevěřila bych mu.

Dovolená na Maledivách byl pro mě tak velký a nesplnitelný sen, že jsem nevěřila, že ho někdy uskutečním. Popravdě největší překážkou pro mě byla vzdálenost a velký strach z neznáma.Tip na Vaší CK jsem dostala na jednom maminkovském diskuzním fóru a po otevření Vašich perfektních stránek jsem věděla, že je to přesně to, co jsem hledala. Vaše stránky na webu mě zbavily veškerých obav a já se rozhodla Vás oslovit. Myslím si,že opravdu větší odborník na Maledivy na našem trhu CK není.

Dovolená samotná byla samozřejmě nádherná, dobrodružná, bavila mě od cesty letadlem tam, až po návrat domů. K cestě jsme vybrali leteckou společnost Emirates a cesta Airbusem 380 byl zážitkem už sám o sobě.

Pobyt v resortu byla pohádka, prostředí je jak z reklamy na čokoládovou tyčinku Bounty. :-) Dechberoucí laguna, přenádherná džungle, úžasné lázně, kde jsem si dopřála masáž, dobré jídlo a milí lidé. Co víc si přát? Přiznám tedy, že při ubytování v bungalovu mě v první chvíli zamrzel výhled z bungalovu, protože jsem předpokládala, že všechny “superiory” mají přímý výhled na oceán, my jsme bohužel neměli, koukali jsme na jakousi ohradu, ale tím, že jsme do pokoje chodili pouze spát, převlékat se a sprchovat, :-) tak jsem tuto skutečnost přijala.

Samozřejmě Vás a Vaši CK doporučuji každému, kdo se o Maledivách jen zmíní a pokud se na Maledivy ještě vypravíme, což samozřejmě moc chci, bude to opět s Vámi Luci. ;-)"

Dita s rodinou

OWH odpovídá: "Milá Dito, moc Vám děkujeme za krásné fotky a recenzi. Skoro celý Sun Island je lemován plážovými bungalovy typu Superior, ale ne přede všemi je pěkná pláž. Právě u té ohrady, je jedna z nejhezčích plážích z celého ostrova. Moc děkujeme za Vaše doporučení. Velice rádi pro vás připravíme dovolenou i v budoucnu. Celý tým OWH přeje ať se daří."

bottom of page