top of page

Dovolená na ostrovech Maafushi a Gulhi s výletem na resort Fihalholi


Maafushi, Gulhi a Fihalholi, Kaafu atol, Maledivy

Klient: Lucie & Richard (Emirates Cabin Crew), Dubaj/Ostrava, Termín: Únor 2015, Lokace: Maafushi & Gulhi na Kaafu atolu

Lucie nám napsala: "Dobrý den Lucie, konečně se to po návratu z dovolené zklidnilo a dostal jsem se k tomu Vám napsat. Chceme Vám mooooc poděkovat! Trošku jsme se té levnější (nerezortní) verze Malediv, která je podmíněna pár "omezeními" (koupání v plavkách na vymezených místech, alkohol...) báli, že si to naplno neužijeme, ale užili jsme si to na 1000% a alkohol nám vůbec nechyběl, ba naopak, aspoň jsme se probouzeli s čistou hlavou. ;-)

Zaplaťpánbůh, že jsme vás poslechli a nejeli rovnou na Maafushi, ale většinu dovolené strávili na Gulhi (díííííky za tip) - pláž tam byla bezkonkurenční, ten klídek a pohoda tam, jen pár turistů, někdy jsme dokonce byli na pláži sami (řekl bych i pokud jde o koupání tak na Gulhi lepší lepší než v námi navštíveném rezortu a ubytování v Orchid Island Lodge na 5*. Kluci, kteří se tam o to starají - Kawser a Foysel jsou lidi na správném místě, kdybyste s nimi byla v kontaktu, tak že je moc zdravíme, udělali pro nás vše a vždy s úsměvem a to ještě dřív, než jsme stihli naše přání vyslovit. :-) A jejich kuchyně je také na jedničku! Až jsme se skoro nechtěli stěhovat do Gulhi Beach Villa. :-)

Vyzkoušeli jsme sand bank (super), resort Fihalhohi - pěkný, je dobré vidět to srovnání, ale i tak jsme nebrečeli, že se musíme vrátit na Gulhi. Chtěli jsme také navštívit Anantaru, ale kvůli hodně ubytovaným turistům byla pro "nájezdníky" zavřená.

Maafushi bylo tak, jak jste říkala - moooooc túristůůůů - malá pláž a v moři trošku binec, ale líbili se nám restaurace a obchůdky. Každý ostrov má něco do sebe. Jsme rádi, že jsme poznali více ostrovů, být týden jenom na jednom, tak bychom se asi nudili, leda si to zpestřit výlety. S Hasanem a Ibrahimem z Maafushi jsme byli šnorchlovat. Viděli jsme želvy a delfíny - také super. Kluky jsme pozdravovali. :-)

Jinak prostě vše klapalo na jedničku podle plánu, itinerář a tipy se nám hodili a hodně jsme to zužitkovali! Ještě jednou Vám moc děkujeme a jakožto spokojení zákazníci jsme předali doporučení a kontakt na Vás našim známým. Ať se daří a všichni klienti jsou spokojeni minimálně tak jako my. :-) Mějte se"

Lucie & Richard

OWH odpovídá: "Moc děkuji za krásnou recenzi. Jsme moc rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky. Těšíme se na viděnou."

Rychlý kontakt

Cestovní kancelář a cestovní agentura other way holiday  

Telefon | Viber | WhatsApp: +420 603 495 565

E-mail: rezervace@owh.cz a reservation@otherwayholiday.com

Praha, Česká republika / Czechia

Provozní doba

Pondělí - Sobota: 09:00 do 19:00 h. SEČ

Neděle: Pouze pro VIP

Maledivy luxusně nebo za rozumné peníze, s "other way holiday" můžete obojí!

other way holiday, to jsou s láskou a péči vybrané lokality, ostrovy, cenově dostupné i luxusní resorty, luxusní vily, luxusní residence i soukromé ostrovy, hotely i penziony na Maledivách, ale i v jiných destinacích. Maledivy známe jako nikdo jiný široko daleko. Již jsme je procestovali skoro celé. Vaši dovolenou snů na Maledivách připravujeme na základně našich osobních zkušeností, které čerpáme od roku 2009. Víme a známe to, co jiní ne! "other way holiday", to jsou s láskou tvořené kolekce jenom toho nejlepšího! 

Chcete-li zůstat v obraze a vědět o všem, co se kde na Maledivách šustne, sledujte naši stránku Maledivy aktuálně, naše facebookové stránky Maledivy by other way holiday, Maldives Luxury Holiday nebo other way holidays by OWH v případě zájmu o kombinaci Malediv a Srí Lanky, stopoverů v arabském světě, dovolené v dalších destinacích Indického oceánu nebo jen tak z lásky k cestování. Stejně tak je možné sledovat také náš Instagram, LinkedIn nebo Google profily. 

  • LinkedIn Lucie Mohelníková
  • LinkedIn other way holiday
  • LinkedIn Other Way Holidays
  • FB Lucie Mohelníková
  • FB other way holiday
  • FB other way holidays
  • Instagram other way holiday
  • Instagram other way holidays
  • Google
  • YouTube other way holiday
© Design webu, text a fotografie, to vše dělané s láskou k práci a hlavně k Maledivám by Lucie Mohelníková 2009 - 2024. 
bottom of page