top of page

Dovolená na ostrovech Maafushi a Gulhi s výletem na resort Fihalholi


Maafushi, Gulhi a Fihalholi, Kaafu atol, Maledivy

Klient: Lucie & Richard (Emirates Cabin Crew), Dubaj/Ostrava, Termín: Únor 2015, Lokace: Maafushi & Gulhi na Kaafu atolu

Lucie nám napsala: "Dobrý den Lucie, konečně se to po návratu z dovolené zklidnilo a dostal jsem se k tomu Vám napsat. Chceme Vám mooooc poděkovat! Trošku jsme se té levnější (nerezortní) verze Malediv, která je podmíněna pár "omezeními" (koupání v plavkách na vymezených místech, alkohol...) báli, že si to naplno neužijeme, ale užili jsme si to na 1000% a alkohol nám vůbec nechyběl, ba naopak, aspoň jsme se probouzeli s čistou hlavou. ;-)

Zaplaťpánbůh, že jsme vás poslechli a nejeli rovnou na Maafushi, ale většinu dovolené strávili na Gulhi (díííííky za tip) - pláž tam byla bezkonkurenční, ten klídek a pohoda tam, jen pár turistů, někdy jsme dokonce byli na pláži sami (řekl bych i pokud jde o koupání tak na Gulhi lepší lepší než v námi navštíveném rezortu a ubytování v Orchid Island Lodge na 5*. Kluci, kteří se tam o to starají - Kawser a Foysel jsou lidi na správném místě, kdybyste s nimi byla v kontaktu, tak že je moc zdravíme, udělali pro nás vše a vždy s úsměvem a to ještě dřív, než jsme stihli naše přání vyslovit. :-) A jejich kuchyně je také na jedničku! Až jsme se skoro nechtěli stěhovat do Gulhi Beach Villa. :-)

Vyzkoušeli jsme sand bank (super), resort Fihalhohi - pěkný, je dobré vidět to srovnání, ale i tak jsme nebrečeli, že se musíme vrátit na Gulhi. Chtěli jsme také navštívit Anantaru, ale kvůli hodně ubytovaným turistům byla pro "nájezdníky" zavřená.

Maafushi bylo tak, jak jste říkala - moooooc túristůůůů - malá pláž a v moři trošku binec, ale líbili se nám restaurace a obchůdky. Každý ostrov má něco do sebe. Jsme rádi, že jsme poznali více ostrovů, být týden jenom na jednom, tak bychom se asi nudili, leda si to zpestřit výlety. S Hasanem a Ibrahimem z Maafushi jsme byli šnorchlovat. Viděli jsme želvy a delfíny - také super. Kluky jsme pozdravovali. :-)

Jinak prostě vše klapalo na jedničku podle plánu, itinerář a tipy se nám hodili a hodně jsme to zužitkovali! Ještě jednou Vám moc děkujeme a jakožto spokojení zákazníci jsme předali doporučení a kontakt na Vás našim známým. Ať se daří a všichni klienti jsou spokojeni minimálně tak jako my. :-) Mějte se"

Lucie & Richard

OWH odpovídá: "Moc děkuji za krásnou recenzi. Jsme moc rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky. Těšíme se na viděnou."

bottom of page