top of page

Klidný resort Adaaran Club Rannalhi na Kaafu atolu


Maledivy, Adaaran Club Rannalhi

Klient: Hanka & Karel, Zliv, Termín: Únor 2019, Lokace: Resort Adaaran Club Rannalhi

Hanka & Karel nám napsali: "Milá Lucie i ostatní v other way holiday, chceme vám napsat už od prvních okamžiků naší dovolené na Maledivách :-). Moc vám děkujeme za skvělou organizaci celé naší dovolené včetně nabídky resortu Adaaran Club Rannalhi, který doslova předčil naše očekávání.

Je to menší ostrov, kde byl klid a méně lidí, což jsme velmi ocenili. Už od našeho příletu do Male, kde jsme zdárně a se širokým úsměvem prošli imigrační kontrolou, na nás za automatickými dveřmi čekala, se stejně širokým úsměvem, Anička.

Následně vše klapalo jak “švýcarské hodinky” a zanedlouho jsme již po ubytování leželi na pláži. Byli jsme unavení po cestování na Srí Lance a moc se těšili na odpočinek na Maledivách, ležení na lehátku a čtení knížek, které jsem si s sebou, teď už vím, vezla zbytečně...

Ostrůvek byl překrásný, čistý, pokoje prostorné, 2x denně úklid, personál velmi milý, jídlo výborné, drinky na baru osvěžující, šnorchlování ohromující - nádherné ryby, manty, žraloci, želvy....prostě na knihy nezbyl čas... Dochází mi superlativy :-))).

Moc vám děkujeme za krásnou dovolenou a už přemýšlíme, kdy s vámi poletíme znovu Zdravíme"

Hanka & Karel

PS. Myslím, že fotky naše nadšení z dovolené jen potvrzují. :-)

OWH odpovídá: "Dobrý den Hanko & Karle, úplně mě vyhrkly slzy do očí. Moc vám děkuji za nádhernou recenzi. Jsme opravdu moc rádi, že se vám cestování s námi líbilo, a že se vám líbilo hlavně na Maledivách. Bude nám potěšením pro vás kdykoliv příště zajistit stejně parádní, ne-li ještě lepší dovolenou. Ať se daří" Lucie a spol..

bottom of page