top of page

Naprosto perfektní dovolená na Adaaran Select Meedhupparu na Maledivách


Adaraan Select Meedhupparu, Raa atol, Maledivy

Klient: Tomáš, Eva, Karolína (15 let) a Zuzana (11 let)

Termín: Srpen 2022

Lokalita: Family Beach Villa na resortu Adaaran Select Meedhupparu na Raa atolu na Maledivách

Tomáš nám napsal: "Dobrý večer. 🙂 Tak zase zpět v realitě... Chtěli jsme Vám poděkovat za nejlepší dovolenou, na které jsme kdy byli. ❤️


Všechno bylo naprosto perfektní! OWH je CK, která nemá obdoby, skvělý servis, ochota, osobní a lidský přístup (že si člověk připadá jak VIP 🙂).

No a samotný pobyt na Maledivách... Všechno na jedničku... Delegáti, ubytování, stravování (všichni jsme přibrali 🙂), všechen personál tak neskutečně milý. Dcera měla v době pobytu narozeniny a dostalo se jí hned dvojího překvapení (až jsme byli dojati 🙂).

Co se týče cest tam a zpět, všechno bylo vzorně zařízeno, nenastal žádný zádrhel. Díky za super návod od vás, kde se co po cestě nachází a co na nás kde bude čekat 🙂.


Ostrov, který jste nám vybrala byl nádherný a všichni doufáme, že se tam brzy vrátíme (musím koupit co nejdřív prasátko, aby bylo do čeho šetřit 🙂). Ještě jednou DĚKUJEME!"


Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den rodinko, moc děkujeme za nádhernou recenzi. Jsme moc rádi, že se vám na Meedhupparu a obecně na Maledivách líbilo, a že jste s námi byli spokojeni. Přejeme, ať se daří nejenom šetřit na další dovču s námi, a těšíme se na příště."

bottom of page