top of page

Perfektní dovolená na ostrovech Dhigurah, Thinadhoo, Ukulhas a Hulhumale


Dhigurah, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Jarek & Jana, Opava, Termín: Leden 2016, Lokace: Dhigurah, Thinadhoo, Ukulhas a Hulhumale

Jarek nám psala: "Dobrý den Lucie, rád bych touto cestou poděkoval za perfektní přípravu a zajištění našeho pobytu na Maledivách ve dnech 17. - 31. 1. 2016. Volba pobytu na 3 ostrovech a krátkým pobytem na Male a Hulhumale byla optimální i kvůli časové rezervě s přeletem a plavbou mezi jednotlivými ostrovy. Kombinace letadlo, rychloloď a trajekt byla opět zvolena bezvadně a přinesla pěkné zážitky.

Vybrané ostrovy - Dhigurah, nejméně zalidněný, krásné pobřeží bez zásahu člověka, pak Thinadhoo, sice staveniště kolem hotelu, ale koupací a schnorchelingová část ostrova s nádherným korálem a podvodním světem, nezapomenutelný zážitek noční koupání se žraloky a rejnoky na Alimanthu, včetně perfektní kuchyně na Plumerii, no a pak hodně obydlený Ukulhas, krásný rybolov s M. Anvarem, vynikající jídlo u SriLančanů v Olhumathi, krásný schnorcheling, se nám velmi líbily. Závěrečný den na Male a Hulhumale, mešita, rybí a zeleninový market, suvenýry..., korunovaný steakem z tuňáka v Ravin's restaurant, to také nemělo chybu. Shrnuto - bylo to perfektní. Děkujeme. Snad někdy příště na shledanou." S pozdravem

Jarek a Jana z Opavy

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za pár krásných řádků. Jsme rádi, že jste měli krásný pobyt a nezapomenutelné zážitky. Se staveništěm kolem hotelu je to už lepší. Na spoustě ostrovů se staví nové a nové penziony a hotely. Hold je lokální turismus ještě pořád v rozkvětu.""

bottom of page