top of page

Dobrodružná dovolená na obydlených ostrovech Huraa a Gulhi na Kaafu atolu na Maledivách


Huraa, Maledivy

Klient: Aneta & Ondra

Termín: Leden 2015

Lokalita: Obydlený ostrov Huraa na severním Male atolu a obydlený ostrov Gulhi na jižním Male atolu na Maledivách

Aneta nám napsala: "Dobrý den! No začnu tím jakoby negativním. První týden jsme byli na Huraa v Surf Campu. Fajn bylo, že jsme tam byli úplně sami. Ubytování bylo oparavdu velmi "normální", ale zvykli jsme si. Škoda, že se Sukey nepustí do menších oprav, které by celý pokoj jistě zútulnili. Na druhou stranu bylo vše, jak jste měla nafocené na webu. Jediné, co nás trochu vylekalo a nepříjemně překvapilo bylo, že i přes to, že jste nás Vy i Sukey upozorňovali jak je to mírumilovný ostrov, tak se nám hned druhou noc někdo sápal do pokoje oknem, i když jsme byli uvnitř. Ale pak už jsme se zamykali vchodovou branku a neopakovalo se nic podobného.

Přechod do Tropic Tree byl pro nás samozřejmě jak do ráje. Jediné co bylo nepříjemné, bylo trávit jakýkoliv čas navíc na ostrově Male'. Ano bylo úžasné a fascinující to vidět jednou, jak jste psala, ale více už to bylo spíše trápení. Ty několikahodinové prodlevy byly moc náročné. Naštěstí, pro nás poslední den zařídil šéf Tropic Tree sdílenou speed boat přímo k letišti, takže jsme si užili den navíc a na letiště jsme frčeli "taxíkem" za svitu měsíce....no může být snad krásnější způsob odjezdu? :-) Dokonce ani po nás nechtěl ten půl den zaplatit, což bylo velmi milé gesto.Nicméně totálně mě pohltila Maledivská atmosféra....lidé, prostředí, příroda, ten klid a pohoda!!!! To bylo neuvěřitelné, takový relax, nic není problém a všichni byli tak vstřícní a ochotní. Sukey to je takové slunce ostrova a všichni v Tropic Tree byli naprosto vynikající, snažili se, pořád se usmívali a bylo nám tam zkrátka fajn. Všichni vždycky přišli, zeptali se jak se máme, jestli je vše v pořádku. Dokonce, když jsme jedno odpoledne seděli v TT dole na zmrzce a džusu a asi jsme vypadali, že se nudíme (což nebyla pravda :-) ), tak nás Yaan z vzal na soukromou prohlídku skrytých krás Gulhi - akvárium, papoušek a malé karety. No mi byli nadšení! Všichni nás vítali s úsměvem. Moc jsme si to užili!

Anantara, Maledivy

Byli jsme na výletě na dvou resortech: Anantara a Biadoo (nebo tak nějak se to píše). Tam jsme pochopili (nebo především na Anantara), že "Maledivy" a "Maledivy" jsou dvě různé věci, a jsme moc rádi, že jsme poznali stránku z obou dvou. Opravdu ráj na zemi. Každé místo má něco do sebe.

Jediné co doufám, že rozrůstající turismus nezkazí mentalitu místních. Zažili jsme tam několik Rusů a prostě jsme si říkali, že to snad ti kluci nemůžou vydržet zůstat tak úžasní jak jsou....V to budu doufat a budu jim to hrozně přát, aby je neomalení zákazníci (nemyslím tím jen Rusy) nezkazili. Přijeli jsme nabytí, odpočatí, spokojení, s úsměvem na tváři a s neopakovatelnýma vzpomínkama. Bylo to úžasné. :-) Děkujeme."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Moc děkuji za krásnou recenzi. Hold, ani v ráji se to neobejde od zloduchů... :-( Jsem moc ráda, že jste si to, i přes "malé noční dobrodružství", pořádně užili a máte nezapomenutelné zážitky."

bottom of page