top of page

Boží dovolená na Sun Island Resort & Spa na Maledivách


Sun Island Resort & Spa, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Lenka, Lukáš a & Sandra (5 let), Kroměříšsko, Termín: Květen 2018, Lokace: Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atol

Lenka nám napsala: "Dobrý den Lucie, tak jsem se konečně k tomu dostala. Byli jsme 11dni na Sun Islandu a bylo to jedním slovem boží! Původně jsme měli v plánu zůstat týden, pak jsme si pobyt prodloužili na 11dní. Bylo to hlavně i kvůli počasí, které ze začátku bylo deštivé, ale pak se to vybralo a byli jsme rádi, že zůstáváme déle.

Sun Island Resort & Spa, Alif Dhaal atol, Maledivy

Ani chvíli jsme se nenudili. Nádherný ostrov, dobré jídlo, každý den jsme jezdili na kole, šnorchlovali, užívali all inclusive. I ubytování bylo luxusní, hlavně kvůli místu, kde jsme byli. Bylo to kousek od hlavní restaurace. Ale musím říct, že jsme měli doporučení od mého bratra, kde se ubytovat, kde je to nejhezčí a nejlepší. Tak po příjezdu jsem tam do všech hustila, jaké číslo pokoje chceme. Jednou jsme se byli podívat na Holiday Island a shodli jsme se, že se nám to více líbí na Sun Islandu. Holiday se nám moc nelíbil.

Sun Island Resort & Spa, Alif Dhaal atol, Maledivy

Letěli jsme s Aeroflotem a byli jsme maximálně spokojeni. Dostatek místa v letadle na nohy, mezipřistání v Moskvě nebylo na dlouho, poprvé jsme čekali 2,5 h a pak 4h. Musím říct, že jsem z toho měla obavu, i kvůli dceři, která letěla poprvé. A bylo to úplně v pohodě, klidně bych takhle letěla znova.

A máme v plánu se určitě ještě někdy podívat na Sun Island, ten nás okouzlil. Na závěr chci hrozně moc poděkovat kolegovi, těch dotazů bylo hrozně moc, máte svatou trpělivost. Díky a zdravíme

Lenka, Lukáš a Sandra Hradilovi

OWH odpovídá: "Jsme moc moc moc rádi, že se vám na Sun Islandu líbilo a bude nám velkým potěšením i příště."


bottom of page