top of page

Sun Island Resort & Spa - Opravdový ráj


Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Klient: Jitka s rodinou, Prachaticko, Termín: Prosinec 2019, Lokace: Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu / Jižním Ari atolu

Jitka nám napsala: "Dobrý den Lucko, konečně jsem se dostala k tomu, abych Vám poslala recenzi. Od prvního kontaktu s Vámi a s kolegou byla komunikace na perfektní úrovni. Delegátka Jana na nás čekala na letišti v Male, kdy nás doprovodila na vnitrostátní letiště a řekla nám potřebné věci. Během dovolené nás kontaktovala, jestli je vše v pořádku a jestli něco nepotřebujeme.

Sun Island byl pro nás opravdový ráj. Všechno bylo super, měli jsme ubytování č. 227, což bylo na straně ostrova, jak jste nám doporučila. Byli jsme z pláže nadšení, protože byla opravdu jenom písčitá. Jak jsme zjistili, po obejití ostrova, byla naše pláž TOP. Ubytování bylo pěkné. Bylo fajn, že každý pokoj má svojí wifi. Což ocenil hlavně náš pubertální syn :-). Také jsme vyzkoušeli na 2 noci vilku na vodě. Jídlo bylo super. V restauraci se o nás staral sympatický číšník Thomas. Plná penze nám bohatě stačila. Úžasná byla manta u italské restaurace, která připlavala každý večer. Krmení žraloků a koupání se žraločími miminky neměla chybu.

Nevím, co ještě napsat, protože naše první návštěva Malediv, nebyla určitě poslední. Moc se nám tam líbilo. Byly to příjemně strávené vánoce a maximálně jsme si to užili. Mějte se hezky a za všechno děkujeme"

Jitka s rodinou

OWH odpovídá: "Dobrý den Jitko, moc Vám děkujeme za nádhernou recenzi. Jsme moc rádi, že se vám jak cestování s námi, tak na Maledivách líbilo. Moc rádi pro vás připravíme dovolenou i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají maličké slevičky. Děkuji moc a ať se daří Lucie a spol.."

bottom of page