top of page

Překrásné pláže na Sun Island Resort & Spa


Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách.

Klient: Nina s rodinou (5 osob), Slovensko, Termín: Březen 2019, Lokace: Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atol

Nina nám napsala: "Mila Lucka a OWH, chceli by sme Vam velmi pekne podakovat za krasnu dovolenku na Maledivach. Dakujem Vam za profesionalitu a za Vas mily pristup a za ochotu vsetko dotiahnut do poslednej bodky.

Cesta lietadlom aj napriek tomu, ze sme isli s skoro s 2 rocnym synom bola absolutne bez problemov a bola uplne pohodlna co pripisujeme urcite vyberu sedadiel, ktore nam OWH zabezpecila.

Sun Island Resor & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách.

Hotel Sun Island bol skvely start na Maledivoch, je to spojenie dobrej ceny s dobrymi sluzbami. Ostrov ma prekrasne plaze s nadhernou vodou. Vyborny usluzny personal a skvele sluzby. Urcite odporucam.

Uz sa nevieme opat dockat ako sa vratime na Maledivy samozrejme cez Vasu cestovnu kancelariu. Naozaj nepoznam nikoho kto je tak informovany ako Vy. Este raz dakujeme nasa 5 clenna vyprava sa mala uzasne!!!"

Nina s rodinou

OWH odpovídá, Lucie: "Dobré ráno Nina, Vy jste naprosto úžasná. Tolik nádherných fotek už mi nikdo dlouho neposlal. ♥ Moc Vám děkuji nejenom za ně, ale i za recenzi. Jsem opravdu moc ráda, že se vám všem na Sun Islandu líbilo a že jste si dovču užili. Budeme velmi rádi za každé doporučení a velmi rádi pro vás připravíme dovolenou i příště. Ještě jednou Vám moc děkuji, že jste s námi cestovali a přeji Vám, ať se daří."

bottom of page