top of page

Exotika na Omadhoo a perfektní Holiday Island Resort & Spa


Bikini pláž, Omadhoo, Maledivy

Klient: Pavel & Jana, Vrchlabí, Termín: Únor 2020, Lokace: penzion Scuba Inn na Omadhoo & resort Holiday Island na Alif Dhaal atolu

Jana a Pavel nám napsali: "Dobrý den paní Lucie, velice rádi bychom Vám a Vašemu týmu poděkovali za perfektní zorganizování zájezdu na Maledivy, který se po všech stránkách vydařil. Byla to naše první exotická dovolená s leteckou dopravou mimo Evropu a s ohledem na naši minimální jazykovou vybavenost jsme měli obavy, jak to zvládneme. Vše nakonec dopadlo nad naše očekávání, a to mimo jiné i díky Vašemu kompletnímu zajištění.

Nabídka kombinace pobytu na lokálním ostrovu a v resortu nám velice vyhovovala. Měli jsme možnost blíže poznat život místních obyvatel a též si užít luxusu v turistickém resortu.

Ostrov Omadhoo se nám velice líbil, má krásné pláže s minimem lidí, je zde klid a relativně čisto. Ubytování v penzionu Scuba Inn nám po všech stránkách vyhovovalo. Majitelé se o vše bezvadně starali, bylo zde čisto, jídlo bylo jednoduché, ale chutné, včetně zeleniny a ovoce, pitná voda kdykoliv k dispozici. Rádi jsme využili i nabídky výletu za mantami a velrybím žralokem, ačkoliv jsme na ně neměli štěstí. Předností ostrova je snadno dostupný reef a tím možnost šnorchlování a pozorování úžasného podmořského života přímo z pláže.

Zážitkem byla i jízda rychlým člunem do resortu Holiday Island. Sám resort byl velice příjemný, čistý, služby po všech stránkách perfektní. Ocenili jsem Vámi zajištěné ubytování na straně ostrova, kde byly pláže a výhled na sousední ostrov, případné ubytování na druhé straně ostrova s výhledem na průmyslovou oblast včetně letiště by v nás nezanechalo tak krásný dojem. Zde se dalo moc hezky plavat na mělčině, byť podmořský život zde byl chudý. Toho jsme si ale dostatečně užili při šnorchlování na vedlejším ostrově, kam se dalo zdarma zajet lodí. Nakonec jsme znovu využili možnosti výletu za želvami, mantami a velrybím žralokem, které se nám tentokrát podařilo všechny spatřit. Tento zážitek byl pro nás vyvrcholením celé nádherné dovolené.

Toto vše by nebylo možné bez Vašeho kompletního zajištění letecké i lodní přepravy, bez Vašich podrobných písemných instrukcí a itineráře celého pobytu a možnosti telefonického kontaktu Vaší delegátky. Na světě je mnoho krásných míst, ale pokud bychom se rozhodli ještě někdy navštívit Maledivy, určitě se obrátíme znovu na Vás a taktéž Vás doporučíme našim známým. S pozdravem"

Jana a Pavel

OWH odpovídá: "Jano a Pavel, moc vám děkuji za krásnou recenzi a nádherné fotky. Jsme moc ráda, že se vám na Maledivách líbilo a že jste si dovču užili. Za doporučení budeme velice rádi. Přejeme vám, ať se daří a mnoho zdraví."

bottom of page