top of page

Sun Island Resort & Spa - Příroda, voda, barvy, vše opravdu jak "z katalogu"


Sun Island Resort & Spa, Alif Dhaal atol, Maledivy

Klient: Martina & Miroslav, Praha, Termín: Leden 2018, Lokace: Sun Island Resort & Spa at Alif Dhaal atol

Martina nám napsala: "Dobrý den, omlouvám se za pozdní reakci, trochu jsem na váš meil pozapomněla. :-) Každopádně celou dovolenou mohu hodnotit na 1*. Od fáze zrodu - kdy pro mě nebylo jednoduché se rozhodnout pro konkrétní resort - děkuji za trpělivost :), přes konečnou realizaci - vše klaplo, tak jak mělo - vyzvednutí delegátkou na letišti a nasměrování na vnitrostátní let (dokonce nás šoupli do dřívějšího letadla než se očekávalo), na resortu pak žádné zbytečné prostoje při ubytování - v podstatě cca 30 min. po příjezdu už jsme byli ubytováni a už jsme se koupali.

Ubytování skvělé - super lokalita v rámci ostrova (což teda při procházce ostrovem jsme zjistili, že ne všude by to bylo tak ideální). Přestože jsme byli na největším resortu a delegátka nás informovala, že je plno, tak mi je záhadou, kde byli všichni lidé, protože všude byl tak neskutečný klid a ticho a ve vodě nikdo. :-)) Pokud by tedy člověk chtěl víc živo, tak na druhé straně ostrova - u bazénu, to tedy žilo, včetně animátorů, ale zase kvůli bazénu nemusím na Maledivy, že? :-)

Příroda, voda, barvy - vše opravdu jak "z katalogu". Strava také perfektní. Letenky jsme si zajišťovali sami, volba padla na Qatar a také jsme byli spokojeni. Doufám, že to nebyla poslední návštěva Malediv a ještě jednou moc děkuji za zprostředkování nevšedního zážitku." :-)

Martina

OWH odpovídá: "Jsme moc moc moc rádi, že se vám na Sun Islandu líbilo a bude nám potěšením i příště."


bottom of page