top of page

Perfektní dovolená v resortu Paradise Island Resort & Spa na severním Male atolu


Paradise Island Resorts & Spa, Maledivy

Klient: David s rodinou a přáteli (6 osob) Praha a Trutnov, Termín: Listopad/Prosinec 2016, Lokace: Paradise Island Resort & Spa, severní Male atol (Kaafu)

David nám napsal: "Dobrý den Lucie, pro rekapitulaci uvádím, že jsme byli od 28.11.2016 - 8.12.2016, v oblasti Kaafu Atoll - Paradise Island Resort.

Celá naše rodina, já David, partnerka Michaela, i naši synové, Šimon 5 a Matouš 1,5, jsme si to moc užili. :-) Původně jsme s Vámi plánovali pobyt v Plumeria, ale nakonec jsme čas " museli protrpět", v tomto resortu.

Těžko se mi hledá něco, na co bych si mohl stěžovat. Personál, služby, jídlo, vše bylo prostě perfektní... A ubytování....to opravdu nemělo sebemenší chybu.... naše děti vyběhly z " obýváku ", našeho bungalovu, přímo na téměř vždy liduprázdnou, širokou a čistou pláž. Voda teplá, čistá a klidná.... Všude byl vlastně klid :-) Parádní odpočinek!

Servis ze strany vaší společnosti, byl perfektní. Profesionální! Stejně tak, jako delegáti, kteří nám byli k dispozici v době příjezdu a odjezdu z Male.

David s rodinou

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsem ráda, že se Vám na Paradise Island líbilo. Je to moje srdcovka. Zde jsem se do Malediv zamilovala..."

bottom of page