10. dub 20182 min

Poznání na Dhigurah a Thinadhoo a relax na Paradise Island Resort & Spa na Maledivách

Aktualizace: 28. srp 2022

Klient: Jan, Silvie & Barunka (1 rok), Ústí na Labem, Termín: Březen 2017, Lokace: TME Retreats at Dhigurah, Plumeria Boutique at Thinadhoo, Vaavu atol, Paradise Island Resort & Spa

Honza nám napsal: "Dobrý den Lucie, i přesto, že od naší dovolené uběhl právě rok, tak i my bychom ohodnotili na dovolenou na Maledivách, kterou jste nám naplánovala od A - Z :-). V úvodu musíme vyzdvihnout Vaše neskutečné organizační schopnosti!! Dle vašich instrukcí v itineráři snad nebylo ani možné, aby se něco pokazilo, snad jen počasí :-), ale i to bylo prostě DOKONALÉ!!!

První naší zastávkou byl ostrov Dhigurah, TME Retreats krásný ostrov, přes džungli jsme došli až pláž, kde jsme většinu dne byli sami ubytování moc pěkné a čisté, jídlo výborné a velice milý a ochotný personál.

Dále jsme pokračovali na ostrov Thinadhoo, hotel Plumeria. Když jsme přijeli na Thinadhoo, tak pro nás osobně to bylo jako přijet do OPRAVDOVÉHO RÁJE!!!! Byla to prostě BOMBA!!! Ubytování, personál, jídlo, ale hlavně to NEJÚŽASNĚJŠÍ šnorchlování přímo z pláže. Bylo to NEJLEPŠÍ, co jsme kde viděli a zažili!!! Místní lidé byli velice přátelští, hlavně co se týkalo naší 2leté dcery :-).

A naší poslední zastávkou na Maledivách byl Paradise Island Resort. I tady bylo vše v naprostém pořádku, ale celkově to byla pro nás trošku nuda a komerce, pro druhého zn. IDEÁL :-).

Na závěr bychom Vám chtěli STRAŠNĚ MOC PODĚKOVAT za zorganizování naší dovolené, díky Vám a Vašemu osobnímu přístupu, byla naše dovolená opravdu NÁDHERNÁ!!! Přejeme Vám mnoho spokojených klientů."

Honza, Silva a Barunka

PS: chtěla bych vás poprosit o cenový nástřel - únor/březen 2019, 2 dospělí + 1 dítě (3,5), 7 nocí na Plumerii a 7 noci ve vašem hotelu Atholhu Residence. Předem moc děkuji :-). "

OWH odpovídá: "Moc Vám děkuji za krásnou recenzi. Jsme rádi, že se Vám na Maledivách líbilo a byli jste s námi spokojeni a vše bylo dokonalé. Už se moc těšíme, až vás budeme moc uvítat u nás na Atholhu Residence."

#ParadiseIsland #PlumeriaTreeIslandView #PlumeriaMaldives #PlumeriaBoutique #Thinadhoo #Dhigurah #TMERetreats