29. kvě 20172 min

3 nádherné týdny na ostrovech Dhigurah, Thinadhoo a Svatba na Fehendhoo

Aktualizace: 28. srp 2022

Klient: Lucie & Petr, Praha, Termín: Květen 2017, Lokace: TME Retreats at Dhigurah, Plumeria Maldives at Thinadhoo, Vaavu atol & Tropical Village, Fehendhoo, Baa atol. Svatba organizována námi, CA "other way holdiay" a naším penzionem Atholhu Residence.

Lucie & Petr nám napsali: "Zdravím Luci, strávili jsme díky tobě 3 nádherné týdny na lokálních ostrovech a za to Ti moc děkujeme.

Každý týden byl trochu jiný a přesto všechny stály za to. Na Dhigurahu jsme měli to štěstí spatřit pana Whale sharka v celé své kráse, na Thinadhoo jsme se cítili jako princ a princezna v ráji a na Fehendhoo se nám splnil sen a my měli tu nejkrásnější svatbu, jakou jsme si jen mohli přát.

Kdybych měla vypsat co všechno bylo tak super a co jsme viděli, tak to čteš ještě za týden a jen ať si tam všichni pěkně zajedou, protože to rozhodně stojí za to.

Tolik odstínů modré snad nemá žádné jiné moře a ten pocit když jsme plavali se žraloky se prostě popsat ani nedá, to se člověku tají dech a nevěří, že toho může být součástí.

Doufám, že se za tebou na Maledivy ještě vrátíme. Tohle byla, alespoň za nás, ta nejkrásnější dovolená, na které jsme byli. Díky, díky, díky a ještě jednou díky za to, co děláš a jak to děláš, máš náš obdiv a držíme Ti palečky, ať se Ti daří! S pozdravem"

Luci a Petr

OWH odpovídá: "Moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že se vám na mých nejoblíbenějších ostrovech líbilo a hlavně také u nás na Fehendhoo a že nám na svatbu vyšlo počasí. Moc ráda jsem vás poznala osobně a rozhodně se budu těšit i příště."

Poznámka: Lucka & Petr měli oficiální obřad v ČR perfektně naplánovaný. Když se vraceli z Malediv, hned po příletu, brali se přímo na letišti Václava Havla. Unavení po letu, ale absolutně šťastní i s celou nejbližší rodinnou. Kompletní fotogalerie ze svatby Lucky & Petra z našeho Fehendhoo bude na našem webu k dispozici již brzy.

#TropicalVillage #Fehendhoo #TMERetreats #Dhigurah #PlumeriaTreeIslandView #Thinadhoo #PlumeriaMaldives #PlumeriaBoutique