30. bře 20212 min

Taťána Makarenko a její nejkrásnější dovolená na resortu Fushifaru Maldives na Maledivách

Aktualizace: 12. pro 2023

Klient: Taťána Makarenko a Martin Pánek

Termín: Březen 2021

Lokalita: Boutique resort Fushifaru Maldives na Lhaviyani atolu na Maledivách

Taťána nám napsala: "Dobrý den. :-) Velmi ráda bych doporučila z osobní zkušenosti tuto cestovku. Letěli jsme na doporučení do hotelu Fushifaru, který nám OWH vybrali a bylo to naprosto skvělé.

Před odletem se cestovka postarala o vše a vždy nám vše do mailu připravila, všechny dokumenty a aktuální vládní nařízení. Paní Lucie byla vždy tady pro nás k zodpovězení všech našich dotazů a reagovala vždy do pár minut, či hodin.

Po příletu jsme také díky cestovce měli naprosto hladký průběh. Na letišti nás od OWH vyzvedl jejich člen týmu a přímo nás odvedl k místu vyzvednutí kufrů, pak k autobusu, který nás odvezl do VIP salonku, kde jsme čekali na hydroplán. Dokonce nás dovedli, a i vzali kufry až k hydroplánu. Člověk se nemusí vůbec bát, že by něco nezvládl. Tady je o vás opravdu od začátku až po konec postaráno a jednáno v rukavičkách.

Líbí se mi, že OWH jsou jako jediní specialisté v ČR a SK na Maledivy a opravdu je znají křížem krážem a sami je celé procestovali. A to je dle mě velká přidaná hodnota, jelikož přesně ví, který hotel je krásný i naživo a který například neodpovídá v reálu fotkám na Bookingu, či webu. Což co si budeme povídat, to se stává a každý z nás se s tím jistě setkal. Toto byla opravdu jiná dovolená. :-) Byla to naše nejkrásnější dovolená a vřele doporučuji letět přes OWH."

Mgr. Taťána Makarenko

zakladatelka a ředitelka soutěže krásy MISS CZECH REPUBLIC

MISS CZECH REPUBLIC - Krásné tváře pomáhají, z.s.

Miss Factory s.r.o.

www.missczechrep.cz

www.miss-factory.cz

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Taťáno, moc děkuji za nádherné fotky a krásnou recenzi. Jsem velice ráda, že se vám na Fushifaru Maldives a na Maledivách líbilo. Přejeme, ať se daří a budeme nám také potěšením i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají malé věrnostní slevičky."