6. bře 20212 min

Krásný resort Kudafushi na Raa atolu na Maledivách

Aktualizace: 12. pro 2023

Klient: Petr s rodinou (2 děti ve věku 10 let)

Termín: Únor / Březen 2021

Lokalita: Resort Kudafushi Resort & Spa na Raa atolu na Maledivách

Petr nám napsal: "Dobrý den, díky moc za veškerou asistenci. Vše proběhlo skvěle – delegát na letišti i služby v hotelu fungovaly bezchybně – snad jen jediná vada na kráse byla s hydroplánem, protože aby vytížili letadlo, museli jsme na letišti čekat 3 hodiny, než přiletí další hosté a je pravda, že po 15tihodinové cestě přes noc jsou další tři hodiny čekání na letišti nic moc.

To nám ale dovolenou určitě nezkazilo. Hotel i ostrov byly krásné a čisté, personál skvělý a služby, včetně stravy a all inclusive nabídky na jedničku. Právě i drinky v rámci all inclusive i odpolední svačiny byly rozhodně z těch lepších, které takhle člověk potká. Taky můžu rozhodně doporučit diving centrum. Slečna, která to tam vede je sympatická a má skvělý přehled o potápění obecně i o lokacích kolem.

Pár fotek přikládám a recenzi na google jsem dal také. Moc jich tam koukám nemáte. 😊 Ještě jednou tedy děkuji a přeji hodně štěstí v nelehké době."

Recenze od Petra na Google: "Určitě můžeme cestovku doporučit - osobní přístup a ochota pomoct vybrat a zařídit tu nejlepší destinaci. Dali jsme na doporučení a ostrov byl skvělý a služby hotelu ještě lepší - a to i v nelehké covidové době. Na letišti v Male navíc spolupracují s lokálním delegátem, který by nejspíš bez problému zvládl dostat do správného hotelu i někoho, kdo si neporadí anglicky :-)"

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Dobrý den Petře, moc děkujeme za krásné recenze. Jsme moc rádi, že jste s námi byli spokojeni a s resortem také. Čekání se bohužel nedá moc ovlivnit, vše je řízeno dle příletů a odletů všech klientů. Přejeme, ať se daří a třeba někdy v budoucnu opět na viděnou."