top of page

Poznávačka Srí Lanky, relax na Maledivách v hotelu Plumeria Maldives a stopover v Dubaji


Poznávací okruh Srí Lankou, relax na Maledivách a stopover v Dubaji, ve Spojených arabských emirátech

Klient: Jakub a spol. (5 osob)

Termín: Únor 2019

Lokalita: Poznávací okruh Srí Lankou, relax na Maledivách v hotelu Plumeria Maldives na obydleném ostrově Thinadhoo na Vaavu atolu a stopover v Dubaji, ve Spojených arabských emirátech

Jakub a spol. nám napsali: "Hezký den Lucie, děkujeme za perfektní dovolenou!! Kombinace Srí Lanka + Maledivy + Dubaj neměla chybu a všichni jsme se vrátili plni krásných zážitků.

Během týdenního cestování po Srí Lance s místním průvodcem a řidičem, se nám Srí Lanka se svými nádhernými památkami, přírodou, budhistickými chrámy a lidmi s otevřeným srdcem a úsměvem na tváři vryla hluboko do našich srdcí.

Srí Lanka, Kandy

Na Maledivách jsme navštívili na Vaše doporučení ostrůvek Thinadhoo. S tím, že Maledivy budou úžasné, jsme tak trochu počítali :-). Ubytování v hotelu Plumeria bylo rodinné, vše dokonale čisté, personál příjemný, jídlo vynikající! Moře? Pohádka, krásné pláže, průzračně čistá voda, korály a bohatý podmořský život.

Plumeria Maldives na Thinadhoo, na Vaavu atolu, Maledivy.

Závěrečné 3 dny v Dubaji jsme strávili poznáváním tohoto pozoruhodného města.

Dubaj, Spojené arabské emiráty

Služby Vaší cestovní kanceláře OWH předčily naše očekávání. Vše bylo perfektně zajištěné, připravené, celé 2 týdny proběhly bez sebemenších komplikací, děkujeme i za rychlé reakce na naše bláznivé dotazy." :-)

Ještě jednou mockrát děkujeme za zprostředkování nezapomenutelné dovolené. A třeba někdy příště na viděnou."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Milá skupinko, moc vám děkuji za krásnou recenzi. Jsem opravdu moc ráda, že se vám dovča líbila a že jste se domů vrátili plní zážitků. OWH si vás bude pamatovat navždy. Byli jste první, kteří okusili nově nabízenou, námi na míru sestavenou, trojkombinaci destinací, a to poznávačku Srí Lanky, relax na Maledivách a stopover v Dubaji. Moc rádi pro vás připravíme dovču i kdykoliv v budoucnu. Ať se daří...!"

bottom of page