top of page

Relax na Holiday Island a zásnuby na Sun Island Resort & Spa


Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu na Maledivách

Klient: Marin & Michaela, Bulharsko/Česko, Termín: Únor 2020, Lokace: Holiday Island Resort & Spa a Sun Island Resort & Spa na Alif Dhaal atolu / Jižním Ari atolu

Marin nám napsal: "Dobrý den, paní Lucie, byla to naše nejlepší dovolená zatím. Hodně cestujeme, ale Maledivy řadíme zatím nejvýše. U nás to vygradovalo ještě tím, že jsme se tam s mou drahou polovičkou zasnoubili.

S paní Lucií a jejím týmem jsem byl velice spokojený! Dovolenou jsem plánoval 9 měsíců předem s tím, že jsem paní Lucii oznámil přesný datum, kdy se chci zasnoubit a jak bych si to vše představoval. Ještě v ten samý den, kdy jsem poslal poptávku emailem, mi paní Lucie za 15 minut volala a vše do detailů vysvětlila (a to ještě byla sobota kolem 17h. odpoledne, pokud si to pamatuji správně). Jelikož jsem se nemohl rozhodnout mezi 2 ostrovy (Holiday Island a Sun Island), bylo mi paní Lucií nabídnuto, že mi dovolenou zorganizuje na obou ostrovech, a tak jsem s tím souhlasil. Byli jsme 5 nocí na každém ostrově. Všechny transfery byly ze strany OWH perfektně zorganizované (vnitrostátní let a loď k ostrovu). Po příletu na Male na nás čekala paní delegátka a odvedla nás přímo k přepážce na další let. Byla velice milá a vše nám vysvětlila.

Co se týče samotných ostrovů, nejdříve jsme byli na Holiday Island a pak na Sun Island. Bylo dobré, že jsme oba ostrovy mohli detailně porovnat. Více se nám líbilo na Holiday Island, protože je to ostrov menší a člověk tam opravdu má pocit, že je tam sám. Jelikož je tam mnohem méně turistů, než na Sun Island, je personál neskutečně milý ke všem turistům. Prostě si Vás hýčkají.

Na Sun Islandu jsme takový pocit neměli, ale ani se jím nedivíme. Těch turistů tam bylo násobně více, ale logicky je to tím, že ten Sun Island je asi 3-4 krát větší. Nicméně to určitě neznamená, že sem nám na Sun Island nelíbilo. Tam opravdu člověk už vidí vše, co může na Maledivách vidět, aneb jsou tam i vodní vilky, takže také nádherný ostrov. Na obou ostrovech bílý písek, až z toho boleli oči a nádherně azurová voda. Prostě ráj! Je to ještě hezčí, než v katalogu nebo v TV.

Ještě jedna taková vsuvka, když jsme letěli tím vnitrostátním letem a pozoroval jsem ty ostrovy z ptačí perspektivy, měl jsem slzy na krajíčku. Nemohl jsem uvěřit, že něco takového opravdu existuje, a že to vidím na vlastní oči.

Jinak k obou resortům nevím co více dodat. Jak jsem již psal, písek, voda, palmy a příroda, to je něco neskutečného. Služby jako je úklid a další, vše bylo skvělé a co se týče jídla, tak také spokojenost. Nevím co bych měl vytknout.

Jinak jsme letěli se společností QATAR a vše bylo super. Odlety vždy včas a kufry také vždy dorazily.

Abych se vrátil k hodnocení OWH, tak bych ještě chtěl dodat, že zásnuby, které jsem měl naplánované do detailů skoro rok předem, proběhli skvěle. Večeře na pláži při západu slunce s fotografem. Zde obrovská pochvala a obrovské DÍK paní Lucií a jejího týmu za skvělou organizaci. Vždy, když jsem něco potřeboval vědět, ještě než jsme na Maledivy odletěli, mi z OWH blesku rychle odpovídali na emaily. Zde také velká pochvala kolegovi. Jinak už nevím co k OWH dodat, prostě vše bylo na profesionální, ale zároveň přátelské úrovni. Bylo vidět, že Vám všem na mé dovolené záleží.

Závěrem mohu dodat, že pokud se v budoucnu opět vypravíme na Maledivy, s jistotou mohu již nyní říct, že se opět obrátím na paní Lucii a její skvělý tým. Ještě jednou Vám děkujeme za skvělou dovolenou! Mějte se krásně a ať se Vám daří!"

Marin

OWH odpovídá: "Dobrý den Marin, moc děkujeme za nádhernou recenzi. Jsme moc rádi, že se vám jak cestování s námi, tak na Maledivách líbilo. Moc rádi pro vás připravíme dovolenou i v budoucnu. Naši stálí klienti u nás mají maličké slevičky. Ještě jednou moc gratulujeme k zasnoubení a doufáme, že svatební přípravy i svatba, proběhnou bez problémů. Děkuji moc a ať se daří Lucie a spol.."

bottom of page