top of page

Miss Charme 2013, Jaruška Pokorná na Maafushi na jižním Male atolu na Maledivách


Maledivy, Maafushi, Miss a Mistr Charme

Klient: Jaruška a Kája

Termín: Únor 2014

Lokalita: Obydlený ostrov Maafushi na jižním Male atolu aneb Kaafu atolu na Maledivách

Jaruška a Kája nám napsali: "V únoru 2014 jsme měli to štěstí vycestovat na Maledivy na lokální ostrov Maafushi s CA other way holiday a setkat se osobně s majitelkou Lucií Mohelníkovou přímo na letišti v Male. Lokální cestování jsme absolvovali s přítelem poprvé a velmi příjemně nás překvapilo. Díky službám a informacím od CA other way holiday jsme neměli s ničím problém. Naopak jsme byli velmi spokojení. Bydleli jsme v novém hotýlku Arena Beach Hotel Maafushi. Jelikož je hotel nový, není co dodat k vybavení. Krásné pokoje a musím podotknout, božská, pohodlná postel!! Skvělá poloha hotelu u pláže, příjemný personál a celkový dojem nám dovolenou jen zpříjemnilo. Z ostrova Maafushi můžete jezdit na výlety, doporučuji Lucčiny rady, my jsme byli nadšeni. Určitě Vás překvapí, tak jako nás, že na lokálních ostrovech je velmi levné jídlo a pití. Zákaz konzumace a dovoz alkoholu a místní pravidla na lokálních ostrovech nám tuto skvělou dovolenou nijak nezkazily. Děkujeme CA other way holiday a těšíme se na příště. Jarča a Kája."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Jaruško a Kájo, moc děkujeme za krásnou recenzi, bylo to s vámi moc příjemné setkání a těším se na příště."


Poznámka: Jaruška je výherkyně soutěže šarmu a krásy "Miss a Mistr Charme 2013", které jsme byli jedním z hlavních partnerů."

bottom of page