top of page

Dobrodružství na obydlených ostrovech Dhiffushi, Maafushi a relax na Paradise Island Resort & Spa


Dhiffushi, Maafushi, Paradise Island Resort & Spa, Maledivy

Klient: Ivana a Honza

Termín: Listopad 2014

Lokalita: Obydlené ostrovy Dhiffushi na severním Male atolu a Maafushi na jižním Male atolu a resort Paradise Island Resort & Spa na severním Male atolu.

Ivana a Honza nám napsali: "V prvé řadě bychom chtěli moc poděkovat Lucii a její OWH za dokonale připravený itinerář, který nám poskládala dle našich požadavků a díky kterému jsme měli možnost navštívit dva lokální ostrovy (Dhiffushi a Maafushi) a Paradise Island Resort Spa. Bylo velmi zajímavé poznat lokální ostrovy, včetně mentality MDV. lidí, stravy, nasát místní atmosféru, navštívit např. rybí a ovocný trh v Male a zažít nemalé dobrodružství při přesunech na tyto ostrovy.


Třešničkou na dortu byl pochopitelně resort Paradise Island, kde jsme se cítili jako v ráji :-) Během naší dovolené jsme měli možnost zúčastnit se nočního rybolovu a sami si i zachytat, během šnorchlování či potápění vidět na vlastní oči to, co člověk zná jen z přírodopisných podmořských dokumentů včetně nepřetržité škály kouzelných barevných ryb, ale i velké želvy, rejnoky a dokonce i žraloky.


Celá dovolená byla naprosto dokonalá, přesně podle našich představ a pevně věřím, že z nemalé části na tom má podíl Lucie, která byla během celé naší cesty na příjmu - ochotná kdykoliv pomoci. Doufám, že tohle nebyla naše poslední návštěva Malediv a v budoucnu se na OWH s radostí zase obrátíme! :-)."

Lucie aneb other way holiday odpovídá: "Moc Ivě děkuji za nádhernou recenzi a krásné fotky. Bylo radostí vám připravit dovču a bude i příště. Doufám, že příště se potkáme osobně. :-)"

bottom of page